Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 3 felii uscate de paine care a fost muiata in prealabil in apa (se scurge de apa atunci cand se amesteca cu carnea de pui), se adauga ou,usturoiul pisat bine , delicat, boia de ardei , piper negru macinat, marar taiat marunt, se amesteca bine si se rotunjesc in palma pentru a realiza chiftelutele rotunde si micute . Intr-o tigaie se pune ulei si se prajesc. Se pot servi cu piure de cartofi, cartofi nature , sau cu un dressing din suc de rosii.
Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii