Se curata cartofii si se pun la fiert pentru 15 minute,in apa usor sarata dupa care ii scurgem si ii vom pasa.Spalam fileul de peste, il taiem bucati ,il stropim cu zeama de lamaie si apoi mixam pestele in robotul de bucatarie,mararul si 3 linguri de pesmet.Incorporam totul in pasta de cartofi impreuna cu 2 oua,sare si piper dupa gust.Acest aluat il bagam la frigider intr-o punga de plastic, pentru 15 minute.Cu mana umeda,formam chiftelute, pe care le trecem prin faina si ou si iar prin pesmet si le prajim.Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie sa se scurga de uleiul prajit.Urmeaza sa facem sosul si mixam ingredientele pentru sos din urmatoarele:150 gr mozzarella,75 ml suc de rosii Pomodorre,1 lingurita zahar brun,cateva picaturi de sos Tabasco.Aceste chiftelute le vom servi cu acest sos preparat din branza mozzarella.Pofta buna !!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii