Se curata cartofii si se pun la fiert pentru 15 minute,in apa usor sarata dupa care ii scurgem si ii vom pasa.Spalam fileul de peste, il taiem bucati ,il stropim cu zeama de lamaie si apoi mixam pestele in robotul de bucatarie,mararul si 3 linguri de pesmet.Incorporam totul in pasta de cartofi impreuna cu 2 oua,sare si piper dupa gust.Acest aluat il bagam la frigider intr-o punga de plastic, pentru 15 minute.Cu mana umeda,formam chiftelute, pe care le trecem prin faina si ou si iar prin pesmet si le prajim.Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie sa se scurga de uleiul prajit.Urmeaza sa facem sosul si mixam ingredientele pentru sos din urmatoarele:150 gr mozzarella,75 ml suc de rosii Pomodorre,1 lingurita zahar brun,cateva picaturi de sos Tabasco.Aceste chiftelute le vom servi cu acest sos preparat din branza mozzarella.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii