Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se fileteaza (dezoseaza), cu cutitul de bucatarie, pe lungimea coloanei vertebrale, apoi se taie in bucati mici. Oasele rezultate se fierb intr-un vas cu apa rece (1 l) si sare, obtinindu-se o supa care se strecoara si se raceste. Piinea alba se inmoaie in 300 ml supa de oase de peste. Slanina se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in 25 ml ulei si 100 ml supa de peste. Pestele, filetat si taiat bucati, slanina, ceapa inabusita si racita, se trece prin masina de tocat carne, de doua ori. Pasta obtinuta se amesteca cu piinea inmuiata, cu ouale, sarea, piperul macinat, patrunjelul verde, curatat, spalat si taiat marunt. Se amesteca componentele bine, obtinand o pasta omogena. Din aceasta pasta se formeaza chiftelele, care se trec prin faina, si se prajesc in uleiul infierbintat. Se servesc reci sau calde cu diferite garnituri de legume.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii