Autor:
Ramona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iunie 2009
Ingrediente
3 dovlecei, 3 oua, 3 linguri de faina, 100 g cas ras, un catel de usturoi, ulei pentru prajit, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Dovleceii curatati de coaja se dau prin razatoarea mare, se sareaza si se lasa la scurs cca o ora.
Apoi se storc in pumn si se pun intr-un castron.
Peste dovlecei se pune casul ras, usturoiul zdrobit, sare, piper, vegeta, faina si ouale bayute bine. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste dovlecei.
Se modeleaza chiftelute mai aplatizate si se prajesc in ulei incins!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea.
37 voturi
5 comentarii
1h
Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15
2 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate