Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15 min intr-o strecuratoare la stors deoarece vor lasa zeama. Dupa acest timp, se pun intr-un vas mai mare si se adauga toate ingredientele mentionate, pe rand.
Se iau cu o lingura si se pun intr-o tigaie cu ulei incins.
Se pot manca alaturi de o garnitura sau simpli, ca aperitiv. Mie imi place sa le mananc cu un sos de usturoi facut de mine: 6 catei de usturoi rasi, ii frecam bine cu sare si umpic de ulei pana devine o pasta, iar apoi adaugam 200 gr smantana/iaurt.
Sper sa va placa!
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii