Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15 min intr-o strecuratoare la stors deoarece vor lasa zeama. Dupa acest timp, se pun intr-un vas mai mare si se adauga toate ingredientele mentionate, pe rand.
Se iau cu o lingura si se pun intr-o tigaie cu ulei incins.
Se pot manca alaturi de o garnitura sau simpli, ca aperitiv. Mie imi place sa le mananc cu un sos de usturoi facut de mine: 6 catei de usturoi rasi, ii frecam bine cu sare si umpic de ulei pana devine o pasta, iar apoi adaugam 200 gr smantana/iaurt.
Sper sa va placa!
Pofta Buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii