Carnea si restul ingredientelor se dau pe masina impreuna cu frunzele de patrunjel, se adauga si painea stoarsa si dupa macinat se adauga oul, mirodeniile si se amesteca bine - eu amestec cu mana si framant putin ca totul sa se impreuneze bine.
Formez chiftelute potrivite si le prajesc numai putin numai cat sa se formeze o crusta usoara. Cat prajesc chiftelutele, intr-o tigaie mare pun uleiul si dantuiesc mirodeniile, dupa care adaug rosiile tocate si amestec bine. Mai adaug 1-2 pahare de apa si las sa fiarba. Cand a ajuns la punctul de fierbere, adaug dulceata sarea, piperul, fac foc mic si las sosul sa fiarba 10 minute, dupa care adaug chiftelutele si las sa fiarba la foc potrivit inca 15-20 de minute.
Se servesc calde cu paine proaspata de casa sau pe o farfurie cu orez alb proaspat fiert - se pot servi si cu paste fierte. O alta varianta la aceste chiftelute este aceea de a adauga 100 gr de masline verzi fara samburi - care au dat un clocot inainte de a le adauga in sos. Sunt foarte gustoase, fragede, minunate pentru copii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii