Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.
Se framanta carea bine cu toate ingredientele.Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de aragaz.Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele care se aseaja in tava,apoi se dau la cuptorul incins la 200gC pana sunt frumos rumenite pe ambele parti.Cine are grill la aragaz il poate folosi.Eu le-am copt la grill.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii