Soia am fiert-o până ce au devenit boabele moi (aproximativ 2 ore, înmuiată 12 ore înainte), apoi am făcut din ea o pastă folosind blenderul. Peste această pastă am adăugat într-un vas morvocul, păstrârnacul, ardeiul, ceapa date pe răzătoare, usturoiul pisat, frunzele tocate, cerealele, ouăle şi condimentele. Am amestecat toate ingredientele până ce am obţinut o pastă din care se pot forma chifteluţe.
Am uns tava de la cuptor cu ulei de măsline şi am pus chifteluţele în ea. Le-am copt la cuptor aproximativ 30 de minute.
Sunt foarte consistente şi gustoase.
Noi le-am servit cu garnitură de ghiveci de legume.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii