Ingrediente
un piept de pui dezosat, un morcov potrivit, un cartof mare, 2 catei de usturoi, un ou, 3-4 linguri pesmet, patrunjel, marar, o lingura bulion, condimente
Dificultate: Medie | Timp: 1h
30 voturi
Mod de preparare
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se amesteca apoi toate ingredientele.
Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper, boia ,condiment de chiftele.
In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute
pe care le prajim in ulei incins.
Servim cu piure de cartofi.
Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.
Nici macar un copil mofturos nu le poate refuza! :)
Raluca Anca Chiratcu , 13 mai 2015
Frunze de spanac crude sau fierte ?
geta , 16 aprilie 2015
Si pieptul de pui? fiert sau tocat crud???
Marian Scriitoru , 03 aprilie 2015
Ai uitat de bulion......probabil ai cuțit sa faci o ciorba.....zic si eu ca nu prea îi văd rostul în reteta
lizz (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014
Arata tare bine. Pisi lenes te-a ajutat la bucatarie, de asta e asa obosit acum? :)
Rodica Marin , 27 aprilie 2014
pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????
Mirela Munteanu , 14 martie 2014
pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????
Todasca Ionut , 14 martie 2014
Incearca reteta asta: frunze de spanac, putina zeama de lamaie ( depinde cat de acruta iti place), putina sare si 2-3 linguri de smantana nu prea groasa. Sper sa-ti placa
Mihaela Circel , 02 februarie 2014
iam iam ce bun e
Dinca Luminita , 17 ianuarie 2014
Super,super, vreauuuu.
Elena Butnaru , 15 octombrie 2013
delicios trebue sa fie
Florin Pop , 15 octombrie 2013
cred ca e f bun...as vrea sa stiu cum se face o salata buna de spanac?
חנה הרשקו , 15 octombrie 2013
minunat este si dietec
costy , 03 iunie 2010
cum bre ori condimente ori de la natura? daca pui de toate tre sa iasa ceva lasate de bucatarie
liliana hristova (Chef de cuisine) , 01 mai 2010
foarte frumoasa prezentarea....si presupun ca sunt f bune.Eu le pregatesc la cuptor ,nu prajite.....ca sa-i pot da baietelului(stiu ca prajit e mai gustos dar nu-i mai sanatos)
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Foarte bune, f. reusite, am luat si eu carne tocata de pui, am sa fac, arata minunat! Ale mele din amestec de vita-porc