Curatam si spalam ceapa, ardeiul, usturoiul, le tocam marunt. Spalam patrunjelul si il tocam marunt. Spalam si feliem ciupercile. Apoi, nautul il mixam cu blenderul, adaugand un pic de ulei de masline si sare.
Punem nautul intr-un castron. Adaugam ceapa, ciupercile si ardeiul tocate. Adaugam porumbul scurs. Amestecam cu o lingura. Presaram sare si adaugam pesmetul si patrunjelul. Amestecam din nou pana obtinem o compozitie densa.
Pornim cuptorul. Pregatim o tava cu hartie de copt. Luam cu o lingura din compozitie si formam chiftele de marime medie, le dam prin malai si apoi le asezam in tava. Dupa ce le-am format pe toate, le stropim cu un pic de ulei de masline, presaram un praf de sare si le punem la copt,in cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 30 - 40 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca apoi se asaza cu multa atentie pe un platou pentru a fi servite. Sunt foarte, foarte fragede si gustoase.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii