Chiftelute de peste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Chiftelute de peste

Ingrediente

  • 3 kg peste
  • 5 cepe
  • 1 ardei iute
  • 3 oua
  • 3 kg carne peste
  • 2 cartofi
  • 3 legaturi marar
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 morcovi
  • sare, piper,cimbru cat vreti

Mod de preparare

Se curata pestele de cap aripioare, de cozi si de oasele mari, si se da prin masina de tocat.Toate ingredientele se dau prin masina de tocat se pun intr-un castron si se amesteca impreuna cu ouale si mirodeniile. Se incinge uleiul, se formeaza bile si se prajesc fara sa fie date prin faina. Chiftelutele de peste se pot face din tot felul de tipuri de peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise