Se curata pestele bine, se apala, apoi se desoseaza cu atentie si se da prin masina de tocat carne, sau la robot. Se adauga ceapa, verdeata, ouale, sarea si piperul dupa gust, se amesteca totul bine. Se fac din mana chiftelute rotunde (se ung mainile in prealabil cu putin ulei). Se ia o tava de aragaz, se tapeteaza cu hartie pergament si se aseaja chiftelutel, se baga la cuptorul preincins la 180 g C pentru 10 minute, apoi se intorc pe partea cealalta, si se mai lasa inca 10 minute.
Pofta buna.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii