Pentru inceput am dat pe razatoarea mare cartofii (spalati si curatati de coaja), am tocat marunt ceapa, am dat pe razatoarea mica morcovul, telina, usturoiul si pastarnacul; legumele astfel pregatite le-am amestecat intr-un bol. Am pus si patrunjelul tocat.
Am adaugat 2 linguri de faina (daca e nevoie mai puneti o lingura, compozitia sa fie cat de cat vartoasa). Am sarat si piparat si am omogenizat bine ingredientele.
Optional, puteti adauga 2 linguri de branza rasa in compozitie.
Am format chiftelute (modelandu-le in palma) pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti pana s-au rumenit frumos; le-am scos pe servet de hartie, care sa \"traga \" uleiul.
Noi le-am mancat cu orez. Orezul il puteti asezona cu un sos tip bolognese.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii