Legumele le spalam si le curatam de coaja .
Dam pe razatoarea mica dovlecelul si il punem deoparte sa stea putin . Il stoarcem si il punem in bol. Dam si restul legumelor pe razatoarea mica si le punem in bol . Peste ele punem pesmetul, tofu maruntit cu mana , ouale ,sare, piper, oregano si ghimbir(optional) .
Amestecam bine de tot si lasam sa stea putin .
Pregatim o tava mare pe care punem hartie de copt.
Formam chifetelele cat dorim de mari si sub ce forma doriti.
Cand am terminat punem tava in cuptorul incins la 200 grade si lasam pana cand se rumenesc frumos, dupa 10 minute reducem temperatura la 180 grade .
Se lasa sa se raceasca pe tava .
Noi am servit cu un sos de sfecla rosie cu hrean .
Sosul
Sfecla rosie o fierbem in coaja pana cand intra furculita in ea . O curatam de coaja si o punem in blender. Adaugam hreanul si sarea .
Blenduim si gata sosul .
Pentru putin contrast de gust si un mai bun balans de arome adaugam o lingurita otet de mere.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii