Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul sunt sarate), se strecoara si se lasa la scurs. Se mixeaza cu blenderul. Dupa ce se raceste, se adauga ouale batute, piperul, pesmetul, muraturile taiate cubulete si scurse bine, branza rasa, sunca taiata cubulete, ceapa tocata marunt si uleiul. Toate se amesteca bine. Se pun gramajoare mici, in tava tapetata cu hartie si putin unsa. Se preseaza usor cu mana, iar deasupra se pune un strat generos de cascaval ras. Se da la cuptorul preincalzit, pe raftul de sus, 20-25 minute la foc mare. Cand s-a rumenit, se trec pe platou, se servesc caldute, cu salata verde, ardei copt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii