autor:

Adela Zilahi

» » Aperitive

Chiftelute cu susan la cuptor

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2012

Ingrediente
500 gr carne tocata porc (vita, pui, peste), 3 felii franzela, 1 catel usturoi, 1 ceapa, 1 ou, verdeata (marar, patrunjel), sare, piper, susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da pe razatoare (ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute la cuptor cu sos de susan -Kofta bi tahini

Chiftelute la cuptor cu sos de susan -Kofta bi tahini

Se macina carnea si se adauga patrujelul si o ceapa trecute prin masina de carne( sau mixer).

19 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata porc (vita
  • pui
  • peste)
  • 3 felii franzela
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • verdeata (marar
  • patrunjel)
  • sare
  • piper
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CLATITE APERITIV