Reteta postata pe: 04 mai 2012
Ingrediente
500 gr carne tocata porc (vita, pui, peste), 3 felii franzela, 1 catel usturoi, 1 ceapa, 1 ou, verdeata (marar, patrunjel), sare, piper, susan
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da pe razatoare (ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se macina carnea si se adauga patrujelul si o ceapa trecute prin masina de carne( sau mixer).
19 voturi
12 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate