Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati, spalati, dati prin razatoarea cu gauri mici si storsi), painea (inmuiata in apa rece si stoarsa), usturoiul zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul verde tocat marunt. Din amestecul obtinut formam in palmele umezite cu apa, bile mai mari ca o nuca, le tavalim prin susan si le prajim in ulei incins pana se rumenesc. Se scot pe un servetel de hartie sa se absoarba grasimea, se aseaza pe platou, se servesc calde sau reci cu mustar, rosii, ardei sau alaturi de alte aperitive.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii