autor:

Adriana_Bunta

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu sos

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2014

Ingrediente
500g carne tocată, 4 felii de pâine, 100 ml lapte, 2 linguri de caşcaval ras, 2 ouă, 1 litru suc de roşii, busuioc, pătrunjel, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Înmuiaţi feliile de pâine într-un bol cu lapte. Stoarceţi pâine de lapte şi adăugaţi carnea tocată,ouăle,caşcavalul,sare,piper,şi pătrunjel tocat. Când toate ingredientele sunt amestecate bine, faceţi chifteluţele şi le puneţi pe o farfurie,le lăsaţi la frigider pentru 30 de minute.



Prăjiţi chifteluţele pe o parte şi pe alta într-o tigaie cu ulei, şi odata ce s-au rumenit se adaugă sos de roşii şi busuioc. Lăsaţi chifteluţele să fiarbă în sos aproximativ 40 de minute. Şi la sfârşit servirea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • andradamarianacostin , 05 iulie 2016

    Incercati si voi e super bun

  • Rodica Go , 22 august 2015

    Nu preparati sosul in acelasi ulei:este otrava curata!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 februarie 2014

    Imi plac chiftelute in sos dar eu prefer fara cascaval.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 14 februarie 2014

      Sunt grozave! Nu am pus niciodata cascaval, dar sigur am sa incerc si eu.

    • Dumitru Marin

      Dumitru Marin (Chef de cuisine) , 12 februarie 2014

      De foarte mult timp ma bucur de savoarea chiftelutelor cu sos ...Un deliciu, daca sunt asortate cu un vin bun ...

    • Musa Coca , 12 februarie 2014

      BUNE DE TOT INCERCATI SI VOI

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocată
  • 4 felii de pâine
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri de caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 1 litru suc de roşii
  • busuioc
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

andradamarianacostin

Incercati si voi e super bun

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie