1. Fierbem soia in apa cu sare timp de 20 minute.
2. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
3. Stoarcem soia de apa si o punem intr-un vas.
4. Curatam dovlecelul de coaja si il dam prin razatoarea mica, il stoarcem de apa si apoi il punem peste soia.
5. Curatam cartofii (cel fiert si cel crud) si morcovii de coaja si ii dam prin razatoarea mica. Ii punem peste soia si dovlecel. Adaugam si ceapa tocata marunt.
6. Adaugam restul ingredientelor, impreuna cu usturoiul pisat si amestecam bine.
7. Din compozitie, formam bilute cu mainile umede, pe care le vom rostogoli prin pesmet, iar apoi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptor timp de 40 min si cam asta-i tot... Verificati daca sunt coapte, eu am pus doua tavi deodata si s-au copt mai greu.
S-aveti pofta!
Nota: Puteti pune numai cartof crud sau numai cartof fiert, dupa preferinta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii