Carnea tocata se amesteca cu cartofii rasi , jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper, pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza chiftelutele , se introduc la cuptor, intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in unt, iar cand sunt gata chiftelutele se adauga in tava, impreuna cu sos brun. Se mai lasa la cuptor cca 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii