Chiftelute cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chiftelute cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de curcan;
  • o ceapa;
  • un cartof;
  • un cartof;
  • 2 catei usturoi;
  • un ou;
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte rece;
  • sare si piper dupa gust;
  • 4-5 cartofi-pentru garnitura;

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru chiftelute le punem in vasul robotului de bucatarie si le mixam,apoi condimentam dupa gust. Lasam pentru 30 minute compozitia sa se odihneasca la rece.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem rondele si ii condimentam, iar apoi formam chiftelutele.

Intr-o tava unsa cu ulei vom aseza chiftelutele, iar intre ele vom pune rondelele de cartofi. Deasupra presaram marar si introducem la cuptor pentru 30 minute.

PS: Se poate turna deasupra si un sos alb dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise