Toate ingredientele pentru chiftelute le punem in vasul robotului de bucatarie si le mixam,apoi condimentam dupa gust. Lasam pentru 30 minute compozitia sa se odihneasca la rece.
Intre timp curatam cartofii, ii taiem rondele si ii condimentam, iar apoi formam chiftelutele.
Intr-o tava unsa cu ulei vom aseza chiftelutele, iar intre ele vom pune rondelele de cartofi. Deasupra presaram marar si introducem la cuptor pentru 30 minute.
PS: Se poate turna deasupra si un sos alb dupa preferinta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii