Se curata cartofii de coaja si se da prin razuitoare dupa care se pun intr-un castron. Se curata si usturoiul si se piseaza. Peste carne se adauga cartofi storsi bine, usturoiul, ouale, sarea, piperul si cimbrul. Se amesteca foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se pun la prajit. Se pot face de diferite forme, dupa gust. Se scot chiftelutele si se pun pe o farfurie cu hartie de bucatarie ca sa absoarba excesul de ulei.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii