Carnea tocata se amesteca cu sare,piper, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina. Se rumenesc in ulei.
Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.
Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii