chiftelute cu carne de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
chiftelute cu carne de curcan

Ingrediente

  • 500g carne de curcan
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • sare,piper
  • pesmet

Mod de preparare

Se toaca carnea ,se amesteca cu ceapa tocata ft fin,patrunjel tocat marunt,painea inmuiata si stoarsa bine,sare,piper;

Se formeaza cu lingura bilute pootrivite care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins;

Se scot pe hartie de bucatarie si se servesc calde;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise