-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)
-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea
-usturoiul se piseaza
-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama
-intr-un bol se pune putina faina
-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii