autor:

Eileen

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Chiftelute

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 august 2011

Ingrediente
500g carne de porc, O ceapa, Un cartof mic, O felie paine inmuiata in lapte, 1 ou, O jumatate legatura patrunjel, O jumatate legatura marar, 2 catei de usturoi, Sare, piper, Faina, Ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartoful se da pe razatoarea mica. Se dau prin masina toate ingredientele in afara de faina. Se formeaza chiftelutele de 4-5 cm, se dau prin faina apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de bucatarie. Se pot servi cu masline si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute Iuliana

Chiftelute Iuliana

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 martie 2012

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • O ceapa
  • Un cartof mic
  • O felie paine inmuiata in lapte
  • 1 ou
  • O jumatate legatura patrunjel
  • O jumatate legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • Sare
  • piper
  • Faina
  • Ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Limba de porc rasol cu hrean