Carnea se curăţă de pieliţe şi de vene, se taie mărunt şi se dă prin maşina de tocat împreună cu miezul de pâine înmuiat în apa rece şi stors bine, ceapa tăiată felii şi călită puţin în 50 g ulei.
După ce carnea a fost tocată, se mai adaugă verdeaţa tăiată mărunt, 1-2 ouă, sare şi piper după gust şi se amestecă bine.
Din compoziţia respectivă se fac chiftele cam de 30-50 g fiecare, se tăvălesc prin făină, dându-li-se o formă rotundă sau plată. Se prăjesc în ulei bine încins, până se rumenesc, fără să se usuce. Se servesc calde sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii