Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul.
Se adauga apoi ouale si mararul taiat marunt.Se amesteca bine cu mana.
Se condimenteaza cu boia,ardei iute, sare si piper.
Se adauga putina apa minerala (circa 75 ml)
Se amesteca bine.
Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza ,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.
Scoatem chiftelutele pe o farfurie si servim alaturi de o garnitura si o salata.
Eu le-am servit alaturi de o salata de cartofi cu broccoli.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii