Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care le dam prin faina. Am facut un numar de 42 de chiftele rotunde pe care le-am prajit in ulei incins. Dupa ce le-am prajit, le-am pus intr-o cratita, peste ele am pus sucul de rosii, usturoiul taiat feliute, cimbru, foile de dafin, secretul gustului, patrunjelul tocat marunt si piper. Se pune apoi apa sa depaseasca chiftelele cu patru degete si se pune la cuptor sa fiarba o ora .Le putem servi cu piure sau fara, cu salate sau muraturi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii