Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Chiftele frantuzesti

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • usturoi verde (cateva frunze)
  • patrunjel verde (1/2 legatura)
  • ceapa verde (1/2 legatura)
  • marar verde (2 crengute)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper.

Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine.

Incalzim uleiul si cu o lingura, adaugam din amestec.

Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise