Inimile se taie bucati, se curata de cheaguri de sange si tendoane, se lasa in apa rece 15 - 20 minute.
Carnea se scurge bine de apa, se da prin masina de tocat impreuna cu cartoful fiert, ceapa si morcovul.
Ingredientele se pun intr-un castron, se adauga usturoiul tocat marunt, verdeata tocata marunt, ouale, sare, piper, dupa gust.
Se amesteca bine ingredientele iar din compozitia rezultata se formeaza chiftele care se pot da prin pesmet si se prajesc in ulei incins sau se pot coace in cuptor, la foc potrivit, intr-o tava, pe hartie de copt.
Daca nu s-au consumat toate chiftelele, se poate prepara un sos din: 1 lingura faina, 2 linguri de ulei, 3 linguri bulion, sare, piper, 1 foaie dafin, 1 lingura otet, 1 lingurita zahar, 400 ml apa calda sau supa, in care se fierb piftelele cca. 10 minute.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii