Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor.
Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o foaie de dafin. Dupa ce boabele de fasole au fost fierte, se dau prin masina de tocat sau se paseaza. Pasta de fasole se amesteca cu o chifla inmuiata in apa si 2 catei de usturoi pisat. La final, se fac bile din compozitie, se dau prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii