CHIFTELE DIN CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa tocata nici prea fin
  • nici prea mare
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura marar si patrunjel fin tocate
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt si se amesteca, intr-un castron, cu toate celelalte ingrediente pana se obtine o cimpozitie omogena. In uleiul incins se pun cu lingurita mingiute, care se rumenesc pe toate fetele. Se pot garnisi cu cartofi prajiti si se pot servi cu patrunjel fin tocat presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise