Chiftele din carne de porc

Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Chiftele din carne de porc

Ingrediente

  • aprox 500 g carne de porc tocata
  • 2 oua
  • cativa catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • faina
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust

Mod de preparare

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.

Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, 2 cartofi rasi, morcovul ras si verdeata.

Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins, pana devin maronii.

Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/chiftele-din-carne-de-porc.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise