Se scurge tonul.
Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul ras fin, calite in 2 linguri ulei, patrunjel taiat marunt, faina, sare, piper si se amesteca foarte bine compozitia.
Cu palmele umede, se formeaza chiftelute rotunde, se pun pe hartie de copt in tava si se lasa la cuptor 30 minute, pana se rumenesc.
In acest timp, se scurge porumbul, se clateste cu apa rece, se pune intr-un castron cu ardeiul taiat marunt, ceapa de asemenea, sare, piper, putin ulei, otet dupa gust, iar la final, patrunjelul taiat marunt si se amesteca totul bine.
Pe farfurie, se pune pe mijloc salsa, iar alaturi chiftelute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii