1. Într-o oala mica cu apa fiarta se fierbe cartoful 7 minute sau pâna este fraged. Se scurge, se pune Într-un castron mare si se face piure. Se lasa deoparte sa se raceasca la temperatura camerei.
2. Între timp, intr-un castronel, se amesteca 4 lingurite de mustar, mararul, otetul, zaharul brun si 2 linguri de apa. Sosul de mustar si marar se Iasa
deoparte.
4. În castronul cu cartoful piure se adauga maioneza, restul de 2 lingurite de mustar, coaja de lamâie si sucul de lamâie. Se adauga somonul si se amesteca. Din compozitie se formeaza 4 chiftele. Într-un castron putin adânc sau pe o hârtie cerata, se amesteca patrunjelul si pesmetul. Se dau chiftelele prin acest amestec, batându-le usor.
5. Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga chiftelete de somon si se prajesc 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt fierbinti si crocante. Se servesc cu sosul de mustar si marar deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii