Se spala orezul in mai multe ape si se fierbe in apa cu un praf de sare. Se clateste cu apa rece, se scurge bine si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca intr-un castron orezul parmezanul ras, ceapa verde tocata marunt si ouale. Se adauga sare si piper, dupa gust, si se omogenizeaza bine amestecul.Se formeaza chiftele mici si se tavalesc prin faina.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftele pe ambele parti. Se scot pe prosoape absorbante.
Se curata legumele, se spala si se taie bucatele mai mari. Se calesc in untul topit pana se inmoaie. Se condimenteaza dupa gust si se servesc cu chiftele de orez!!!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii