Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea mare, se dau cu un praf de sare si se lasa jumatate de ora sa-si lase zeama. Dupa ce si-au lasat zeama se storc bine, se adauga branza rasa, mararul tocat, faina, oul, piper si se amesteca bine compozitia rezultata. Intr-o tigaie se incinge mai mult ulei (cat sa acopere jumatate chiftelele), iar cu o lingura se ia din compozitie cam trei sferturi de lingura si se pune cat mai frumos in tigaie. Se ia asa pana se umple tigaia. Cand s-au prajit pe partea aceasta se intorc invers sa se prajeasca si pe partea cealalta si apoi se scot intr-un castron cu hartie absorbanta. Se repeta asa cu toata compozitia pana cand chiftelele s-au terminat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii