Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie
verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga
pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca
bine. Se pun la frigider pâna când se servesc.
Într-un castron separat, se pun carnea de crab,
ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea.
Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza
usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza
8 chiftele.
Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare
de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc
potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc
2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt
fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o
farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura
de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se
servesc cu garnitura alaturi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii