Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie
verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga
pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca
bine. Se pun la frigider pâna când se servesc.
Într-un castron separat, se pun carnea de crab,
ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea.
Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza
usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza
8 chiftele.
Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare
de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc
potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc
2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt
fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o
farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura
de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se
servesc cu garnitura alaturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii