Se fierb cartofii in coaja, se scurge apa in care au fiert, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare cand sunt reci. Se pune orezul spalat bine la fiert cu 3 cani si jumatate de apa pana nu mai are apa deloc si se lasa la racit. Se amesteca cartofii cu orezul, se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, 2 linguri cu varf de faina si se amesteca bine. Daca vi se pare compozitia prea moale se mai adauga faina. Se ia cu lingura din compozitie, se formeaza chiftele, se da fiecare prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop absorbant. Se servesc alaturi de legume fierte.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii