Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita;
Se sfarama,se amesteca cu branza,adaugam 2 oua batute bine in prealabil,adaugam sare,piper,patrunjel si putin pesmet;
Amestecam bine compozitia,daca este moale mai adaugam putin pesmet;Luam cu lingura facem gogonele potrivite de marime,le dam prin faina ,le presam usor pt a-i da forma unei chiftele,le dam prin oul batut,si apoi prin pesmet;
Le prajim in ulei incins,le scoatem pe hartie,si le servim calde;
Pofta buna!
Cred ca merg ft bine si cu branza sarata!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii