Chiftele cu cartofi si branza dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftele cu cartofi si branza dulce

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 250g branza (eu am folosit ricotta)
  • patrunnjel,sare,,piper
  • 4 oua
  • 50g pesmet
  • 50g faina

Mod de preparare

Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita;

Se sfarama,se amesteca cu branza,adaugam 2 oua batute bine in prealabil,adaugam sare,piper,patrunjel si putin pesmet;

Amestecam bine compozitia,daca este moale mai adaugam putin pesmet;Luam cu lingura facem gogonele potrivite de marime,le dam prin faina ,le presam usor pt a-i da forma unei chiftele,le dam prin oul batut,si apoi prin pesmet;

Le prajim in ulei incins,le scoatem pe hartie,si le servim calde;

Pofta buna!

Cred ca merg ft bine si cu branza sarata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise