1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte bine.
Se fac mingiute care se trec prin restul de pesmet.
2)Cãleste usturoiul cu rosiile in uleiul de mãsline.
Când sau inmuiat, pune vinul, pãtrunjelul tocat, oregano si pasta de tomate.
Când incepe sã fiarbã, pune chiftelele.
Lasã sã fiarbã la foc mic cca. 15 min.
3)Se face piure din broccoli, cartofii, unt si smântânã.
Condimenteazã cu sare, piper, nucsoarã, si serveste alãturi de chiftelute cu sos.
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii