autor:

COPILOU

» » Aperitive

Chiftele

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500g carne tocata de porc, o ceapa, un cartof, 3 felii de paine, 2 oua, usturoi un catel, piper, marar, busuioc, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.
Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.
Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in sos

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Ioana Marcela Zanescu , 27 noiembrie 2015

    eu in loc de piine pun pesmet si sint extraordinare !

  • Coman Lenuta , 26 noiembrie 2015

    nu poti sa pui pesmet

  • Florentina Gabriela Lungu , 21 iulie 2014

    si in loc de a fi prajite eu le pun pe hartie de copt in cuptorul incins la 200 Grade Celsius

    • Teodorescu Cornelia , 20 iulie 2014

      Eu de mult timp pun morcov ras in chiftele, de cand fiica mea era mica si, ca si acum, nu prea manca morcov ( o pacaleam, recunosc, in acest fel). De asemenea, puneam - si pun si acum - verdeata (cand am la indemana) sau, iarna, pun cimbru. Ies foarte bune si pufoase chiar si fara a stoarce zeama morcovului si cartofului, pentru ca nu mai adaugi sau pui mai putina apa in carnea tocata. Te pup si va urez "pofta buna"!

    • Manuela Liliana Lascu , 20 iulie 2014

      şi cartof şi pâine e cam mult, in loc de pâine încercaţi cu un morcov dat pe răzătoarea fină şi stors de zeamă, le dă o consistenţă aerată

    • Marius Emanuela Lupascu , 26 iulie 2013

      se poate pune in loc de cartof gris?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • o ceapa
  • un cartof
  • 3 felii de paine
  • 2 oua
  • usturoi un catel
  • piper
  • marar
  • busuioc
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

11 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Empadas de gãinã