Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.
Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.
Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii