autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive

Chiftele

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Ingrediente
-2,500 kg carne de porc tocata, -2 cepe, -1 capatana de usturoi, -1 legatura de marar, -1 legatura de patrunjel, -3 oua, -2 cartofi mari, -faina, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 cartofi mari, fierti, pisati ca pentru piure si am amestecat bine. Am format cu mana chiftelute plate pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei bine incins. Noi le-am servit facute sandwich intre doua felii de paine de secara unse cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in sos

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Ingrid Stefania Coman , 16 martie 2015

    uau

  • Ramona Cobzaru , 07 februarie 2015

    ms de reteta

  • Dan Puf , 24 decembrie 2014

    ceapa in chiftelute ? zau asa ?

    • Popa Mihaela Maria , 31 mai 2014

      ms de retata

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte bune, atat calde cat si reci.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • -2,500 kg carne de porc tocata
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3 oua
  • -2 cartofi mari
  • -faina
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

14 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

16 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune, atat calde cat si reci.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pipote cu maioneza