autor:

Georgiana Cosac

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftele

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata porc cu vita, , 100 g paine fara coaja, , 100 g ceapa, , 2 oua, , 1 cartof ras si scurs, , piper,, patrunjel, , sare, , faina, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, cu ceapa calita in doua linguri de ulei, cartoful ras, ouale, piperul, sarea si patrunjelul.

Se ia cate o lingura din compozitie si se trece prin faina. Se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele in sos

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Si mie imi plac foarte mult..............

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Ahhh ce imi plac si nu am voie,felicitari pentru reteta.Ai votul meu si nota maxima.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte bune si frumoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare imi plac

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Imi lasa gura apa cat de apetisante sunt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata porc cu vita
  • 100 g paine fara coaja
  • 100 g ceapa
  • 2 oua
  • 1 cartof ras si scurs
  • piper,
  • patrunjel
  • sare
  • faina
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

222 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piftie de porc