Carnea se taie cubulete, se curata si se taie ceapa, franzela se pune la inmuiat intr-un bol cu apa. Dupa ce s-a inmuiat bine se stoarce de apa carnea, ceapa si franzela se trec prin masina de tocat, cartoful se curata apoi se razuieste pe partea deasa a razatoarei, dupa care se stoarce bine de amidon se curata usturoiul si se trce prin presa de usturoi. Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine se adauga cele doua oua si condimentele se amesteca din nou, chiftele se tavalesc prin faina si se vor prajii in ulei. Se servesc calde cu diferite garnituri.Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii