Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate si se amesteca bine.Se bat cele trei oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.Intr-o tava de chec ,unsa cu ulei se aseaza jumatate din cantitatea de amestec.Peste amestec se aseaza cele cinci oua fierte curatate de coaja,unul in capatul celuilalt apoi se acopera cu cealalta jumatate a amestecului.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 min,la foc mic.Dupa ce trec cele 20 de minute se ia folia de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste aprox 30 min.Se taie felii cand este calduta sau de preferat rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii