Se pune carnea tocata intr-un castron incapator, se adauga ceapa, oul, pesmetul, pasta de tomate, condimentele, sare si piper si verdeata. Se amesteca bine carnea cu toate ingredientele. Se formeaza circa 16 bile de marimea unei nuci, se aseaza pe o farfurie si se lasa la frigider pentru 1/2 ora (ca sa nu vi se lipeasca carne de maini, folositi faina). Intr-o tigaie incapatoare se incinge uleiul, se adauga cartofii si usturoiul si se prajesc timp de 5-7 minute, pana ce cartofii se auresc usor. Adaugati chiftelutele si prajiti 6-8 minute, intorcandu-le din cand in cand. Presarati cu patrunjel proaspat tocat. Le puteti servi cu legume proaspete si sos de rosii.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii