Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se deschide culoarea. Adaugam piureul de castane (congelat) dat prin razatoarea mica si amestecam pana la omogenizare. Incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt si migdalele macinate. Aceasta compozitie o impartim intr-o forma tapetata cu hartiute speciale pentru muffins. Este bine sa folositi hartiute mai mici, nu foarte inalte (cum am facut eu cu prima portie :P) deoarece nu le veti putea insiropa. Introducem tava in cuptorul preincalzit circa 20-25 minute, pana trec testul cu scobitoarea . Le lasam la racit si pregatim “crema”.
Punem smantana pentru frisca pe foc, adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata. Nu lasam sa fiarba, punem deoparte sa se racoreasca putin.
Muffinsii raciti ii insiropam bine in “crema” de ciocolata si presaram din belsug fulgi de ciocolata sau de zahar.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii